Zrodilo se zvíře, Putin, Satan, v jaké míře?

22.05.2015 22:44

Narodilo se něco mezi medvědem, rosomákem, Rusákem a čurákem. Něco, co vlastně není ani tak člověk, jako spíše rádoby historická postava- bylina, dylina. Už jste pochopili, mluvím o nabubřelém vládci, diktátorsky ruském Putinovi.

Ten jedinec se zove Vladimír Vladimírovič Čurákovič Putinovič Mastifikovič, jinak, zkráceně: Púťa. Oficálně bych ho nazval novým Hitlerem a vůbec se za to nestydím, ba vůbec se za to nebudu někomu omlouvat.

Medvěd, co se nepovedl

Ano, ten nezvedený a neomalený medvěd, který si myslí, že může ohrožovat hbitého pantera jménem Amerika či Evropa, je totálně mimo. Demokracie v Rusácku zřejmě v nejbližší době nehrozí, nadále budeme svědky zaostalosti a zpátečnictví, které na jednu stranu souvisí s neomezenou mocí diktátora Putina, či Ila, na druhou stranu se zbabělostí, pohodlností, smířlivostí a nevzdělaností ruského lidu.

Rusové, probuďte se proboha, poznejte krásu demokracie bez Putina

V Rusku lidé jaksi přirozeně chtějí demokracii a progres, ale také požadují klid, slovanskou slávu a věhlas. Bohužel dosud jim to nebylo umožněno vládnoucími, všeovládajícími garniturami. Ruský lid je nejvíce balamucen, nejvíce zaslepený z hlediska víry ve svého pána. Jinak řečeno? Je to tupé stádo putinových oveček.

Budeme s tím něco dělat? Já těžko…já můžu jenom brojit slovem a snažím se v tomto být patřičně drzý. Ale to samozřejmě nestačí.

Trochu poetický apel proti putinismu

Proti moci jinačí, musíš být též onačí. Musíš zůstat sebou, pak tě neojebou. 

Musíš býti skrytý, nebo budeš bitý…

Pro odvážné rusy: nebojte se toho vládce, Euro, Dolar, to je láce. 

To vás láká, nebo ne? 

Neb jste národ zbabělců? Hnidopichů, putinovců? Přizdisráčů, ovce stáda? 

Kde je lidu vláda? 

Copak Rus to nezná? Copak nechce svobodu myšlení? 

Nevěřím. Jen zlý režim činí z ruských slovanů tupce, 

zachumlané v lžívé jupce.

Hynku, Jarku, Mirku, Viléme, Vladimíre Vladimíroviči- 

j

eto v píči.