Politika je zlo a největší zlo přichází z východu

04.05.2015 14:33

Svět je zlý, a co si budeme namlouvat, zlo přichází především z východu, tedy pokud to beru z pohledu středního Evropana. Orient se zmítá neustále v náboženských válkách, Čína je nedostupnou Šangrilá komunistů a mocných, leč usurpátorů a obchodníků, těžících z lidské bídy, dříve dynastií, dnes jakýchsi podivných elit. Rusko a Severní Korea, toť přímo semeniště zla, korupce, desinformace, propagandy, represe a nedemokracie.

Do čela národů Afriky se staví sprostí diktátoři, toužící jen po moci, nekonečném bohatství, zneužívající chudobu lidí a jejich nevzdělanost. Často neumí stejně jako jejich poddaní ani číst, zato však umí velmi dobře počítat prachy a mrtvé.

Politika je světové zlo číslo jedna, přesto, že se bez ní, jak mnozí tvrdí neobejdeme. Ovšem, tvrdí to sveřepě jen politikové, nikoliv ti pod nimi, lidé, kterým by správně měli sloužit. Slouží jen sami sobě, svému egu a často nesmyslné touze po moci a bohatství. Znovu pláču beznadějí a tvrdím, že by to šlo i bez pletichaření mocných, a pravděpodobně bychom se jako lidé cítili mnohem svobodnější bez vědy, nebo co to „kurva“ je, jež se zove hrdě a hnusně: Politika.

Vždyť proto jsem založil tento blog, abych proti politice a politikům bojoval, a to všemi písemnými prostředky. Někdy musím být i sprostý, protože politika je jednoduše svinstvo. Já vím, zase se najdou hlupci, a ti, jež nevidí ani trochu dopředu, co budou oponovat způsobem: Politika je nutné zlo. Zde okamžitě opáčím: tak se ho zbavme. Bohužel to nejde, protože zatím ještě nebyla naplněna idea demokracie, tedy, že budou vládnout lidé politikům, a ne politikové lidem. Snad za pár stovek let, až naše geny vyspějí, až se i zaostalé země jako Putinovo Rusko, Čína, Severní Korea nebo některé země temné a neprostupné Afriky, začnou chovat jako moderní společnost.

A teď něco pro ty, co si myslí, že se bez toho hnusu elitářského a „korytářského“ neobejdeme. Jistě, že bychom se bez něj obešli, ale svět je již prolezlý myšlenkou, že někdo prostě vládnout musí, a když už tedy bude vládnout, tak v takzvaných mezích politických, tedy bude obelhávat svůj lid. Ano politika není nic jiného než jedna obrovská globální lež, ze které pramení další lži, války a nové nekonečné zlo.

Putin- mocný, ale nemocný diktátor

V souvislosti se zlem vládců se musím vrátit k mocné, ale velice nemocné Rusi. O diktujícím Putinovi jsem toho už napsal poměrně hodně, což není náhoda, a právě on je největší hrozbou pro svobodný svět, pro takzvanou demokracii, která stejně není, ale především pro osobní bezpečnost člověka. Z jeho napadení Ukrajiny se již stal velmi zlý precedent, který svou nečinností a zbabělostí celá Evropa jen potvrzuje. Nikoliv občané, ti nemohou činit opravdu nic proti zlu jménem Putin, ale co vládcové Francie, Anglie, Německa, těchto zemí, co si říkají silné? Neudělaly vůbec nic, tak dnes nevěřícně sledujeme, jak si Satan Putan dělá, co se mu jen zamane. V porovnání s ním je senilní a již dosti přihlouplý Zeman jen směšnou postavičkou, co bude díky své tuposti velmi brzy zapomenuta, a zlo koná jen svou hubou nevymáchanou a snahou zvráceně na sebe upozornit.

Bez svědomí to nejde

Putin „odstraňuje“ své odpůrce, Kim zase příbuzné, ve jménu moci ztrácí vládci jakékoliv svědomí a zábrany. Náboženství, které by mělo být vždy nejvíce mírové, je hlavním důvodem toho, že se mezi sebou jinak bratři mlátí a zabíjí hlava nehlava. Je to k uzoufání. Copak ti lidé nikdy nečetli romantické či humanistické knihy, kde ještě občas zvítězí dobro nad zlem? Nebo alespoň zdravý rozum? Copak humanismus již není výsadou naší doby? Zcela určitě není, naprosto vymizel se vší tou technikou a honbou za bohatstvím.

Kam ten náš politický a nedemokratický svět spěje? Pomůže nám západ, lépe řečeno Amerika? Nebo je také prokvetlá zlem a nemocí světa, která se jmenuje politika? Ano je, ale ne tak moc, názor lidí tu má pořád svou váhu a politici se jich, ač velmi neradi, musí bát, a o to právě jde.

Na východě, zejména pak v Rusku a Severní Koreji je situace opačná. Jeden člověk se skupinou svých pohůnků ovládá a vykořisťuje obrovskou zemi. Chcete, abychom se dostali také do područí Sovětů? Tak buďte dále tak němí, nepište o tom, nemluvte o tom a mějte raději strach, než abyste ukázali, že oni musí mít strach z nás lidí. O tom by měla být politika, když už tedy tohle svinsto a pseudo odvětví, které ovšem určuje směr společnosti, musí být.

Jedině lidé přinutí politiky, aby se začali chovat jako lidé!!! Pokud tak neučiníme, naše civilizace zanikne ještě dříve, než je jí souzeno. Zničíme se vlastní hloupostí, putinovitostí a krátkozrakým tmářstvím.