Krym je Putinův

02.04.2014 22:08

Krym je Putinův a nikdo nic nezmohl. Nezasáhla ani EU- v podstatě nemohla, nezasáhla ani OSN- znovu se to dá pochopit, mezinárodní zákon je na to krátký. Ale proč nezasáhli Američané, nebo Angličané, Francouzi, ti takzvaní "mocní spojenci", kteří vždy hlásají výsostnou demokracii? Že by skutečně bránili jen své ropné a jiné surovinné či územní zájmy? 

Na Ukrajinu vlastně všichni kašlou

Že by se konečně ukázalo, že Spojeným státům skutečně do Evropy vůbec nic není? Zvláště pak do té východní, ze které jim pšenka nekvete? Jediné, co se ukázalo, je fakt, že když si mocipán s 30 000 vojáky usmyslí napadnout slabší sousední zemi, která na to není připravena a ještě je rozvrácena (pochopitelně bylo vše v Putinově režii a bylo to dopředu plánováno, olympiáda byla jen jakousi maskovací zástěrkou..), nikdo mu v tom nezabrání. 

Ne, že by nechtěli, ale nemůžou, nemůžou, nemůžou....malá vzpomínka na zaniknuvší skupinu Calibos... 

Putin to měl skvěle promyšlené

A i tato fakta musel mít Gosudar již pár měsíců, ne-li let dopředu na svém bohatě zdobeném carském stolku. Je to přece jenom bývalý agent KGB a to dosti chladný až krutý podle některých svědků, které neznám a ani nechci znát, neboť bych byl v bezprostředním ohrožení na životě. Jestli v něčem Putin vyniká, tak je to fakt, že na každého něco má, a to se nebudeme omezovat jen na ruské oligarchy...

Vari, vari !

Naštěstí se zdá, že mocenské choutky Vladimíra Vladimíroviče- Skoro svatého, se zastaví na Krymu, ikdyž i zde to nebude mít jednoduché. Nechystá se údajně napadnout ani východní Ukrajinu, ani Polsko a už vůbec ne Slovensko, Čechy a po té západní svět- malinko jsem uletěl....snad mě pochopíte, už jednou jsem tady psal, že si radši představuji ty nejhorší scénáře. Občas se bohužel tyto scénáře naplní, většinou naštěstí ne...ale varovat se musí!

Situace na Krymu se tak nějak uklidňuje, ruští vojáci tam pořád jsou, postupně to všechno vyšumí, stejně jako stupidní a naivní sankce a celý svět uzná, že Krym je ruský. Bude to nějaký čas trvat, ale klidně se s vámi vsadím, že za 5 let už nikdo ani nepšoukne po nějakém "ukrajinském Krymu".