Evropa se bojí Putina

20.02.2015 19:39

Angela ani Holland nemohou jednat s tím šílencem megalomanským. Ano, nebojím se srovnávat Putina s Hitlerem. Neboť on je novodobou hrozbou svobodného světa, on je ten narušitel globální demokracie. Jinak řečeno, je to vycvičený člověk z KGB, zvyklý na používání donucovacích prostředků, který nechce progres směrem na západ..a není divu- progres rovná se rozvoj- rovná se omezení totalitní moci....takto funguje zaostalé, bohatými oligarchy ovládané Rusko, v čele s Vladimírem Velikým.

Putin plakat nebude, bude plakat Evropa a Svobodný Svět

Je to k pláči..,.Proč si to vše Vladimír Veliký dovolí? Proč se ho Evropa, v čele s Angelou Merkel, tak bojí? Nasnadě!: Jaderné zbraně....odzbrojení, se kterým přišla USA se pochopitelně netýkalo CCCP. Co to ve finále znamená? Že HitloPutin si vezme východní Ukrajinu, vytvoří tzv. suchou stezku na Krym a vůbec Nikdo mu v tom nezabrání..páč on má spoustu jaderných zbraní, kterými hrozí jaksi mlčky světu- zbytek  světa nemá žádné- alespoň dle protokolu- ale srát na protokol.. Pak se nám nabízí otázka, zda je třeba Američanů??? Já myslím, že jo. Evropské mocnosti se totiž Gosudara bojí a hlavně nemají srovnatelný jaderný arzenál!

Východní Satan

Rusák, rovná se zlo a propaganda

Už nedokážu snášet ty snůšky lží, ty kecy, tu propagandu východu. Rusák je zlo, je to zmanipulovaný, mentálně chudý chudák, to si musí uvědomit každý svobodomyslný Evropan a bohužel to platí stále stejně, jako před cca 40 lety, kdy se snažil tento moloch uzmout i naši krásnou svobodnou zemi. Chvála budiž V. Havlovi. Putin- Satin je původcem všeho zla! Ale synonymem lidské nesvobody bylo veliké a neovladatelné Rusko vždy.

Putin si dělá co chce a téměř nikdo mu v tom nebrání. Snaží se o to jako vždy jen kosmopolitní USA, čehož si velice cením a smekám. Musím se zde zastat "Amíků"....oni jediní se snaží aktivně a nezaujatě řešit problémy. Jen oni se dokážou postavit Usurpátorovi Putinovi a přitom je tak daleko. Ale možná právě proto.

Angelo, holohlavý Hollande, Zaorálku, to opravdu chcete čekat, až nám usurpátor zaklepe na dveře? Evropa a všechny ty "bezpečnostní organizace" zjistily, že jsou bezmocné, slabé- ano, hovořím o OSN, EU, NATO a dalších rádoby spravedlivých spolcích, které se nyní, v krizi, ukázaly jako zcela ničemné, bezvýznamné, slabé. Nepohnulo s nimi nic, ani prudká anexe Putina do Ukrajiny. Něco to svědčí o spící, latentní Evropě....Možná by mělo dojít k hlasitému probuzení. 

Zlo, anexe, znásilňění státu

Bohužel se ukazuje prvotní myšlenka, a sice, že Putin je skutečně v jádru zlý a samolibý, ba rozpínavý. Nezajímá ho názor vyspělé západní společnosti, jeho interesuje jen Krym, anexe Ukrajiny za účelem lepšího přístupu k moři, pokud možno suchou nohou a následně samozřejmě vstup do síně slávy největších ruských bylinných bohatýrů. Pak se na chvíli odmlčí, ale vzhledem k tomu, že mu nikdo v jeho loupežnictví nebrání, tak si bude ten psychomegaloman dělat co chce....což pochopitelně realizuje dosud.

Putin, ač se nám Novo Evropanům jeví jako podivný samorost, blázen, šílenec, despota, nebo krutý vládce z východu, je zvíře mocné, možná nemocné, je dle časopizdu Forbes nejnemocnější člověk na světě. Plně želbohu souhlasím a spíše bych ho zařadil do nějaké zvířecí rubriky, možná mezi orangutany chlupaté- je prokázano, že má Putin velmi chlupatá záda. 

Pokud je tento magazín prvotně zaměřený na šílence typu Hanibal Lecter, pak ano. Ano, víme, že Putinův majetek je neomezený a vlastně se tím rád chlubí, zatímco zbytek jeho veliké země živoří a tone v nevědomosti. Vzpomínáte na toho týpka, na toho fyzika, co mluvil otevřeně v ČT? Už bručí...a já mu chtěl napsat, ať se do Rusácka nevrací...