Dál a dál romy diskriminujeme a utlačujeme

26.06.2015 22:12

Podle Amnesty International, o které jsem si dosud myslel, že není jednou z těch fanatických sekt typu Greadpeace, neustále utlačujeme Romy, nedáváme jim v podstatě žádnou šanci začlenit se do společnosti. Tito lidé z pohodlí svého gauče trvdí stupidní bullshity, která jsou asi jaksi v jejich politickém programu, ale realitu zcela neznají. Možná kdyby zavítali asi na jeden týden do ještě nedávno vzkvétajícího sídliště, které bylo posléze předáno, podotýkám zcela zadarmo, komunitě Romů, radikálně by změnili svůj krátkozraký názor.

Po několika měsících se z takové nemovitosti stává ruina, vše je rozprodáno, nájmy nikdo neplatí. Všichni v takovém hampejzu pak žijí jen ze sociálních dávek na děti a představte si, i na bydlení. Nejprve zdevastují barák, dostanou nový, rozeberou ho, spálí nábytek, vše prodají a pak jim je zase přidělen nový, a celý kolotoč se opakuje. Toto si ovšem pánové z EU a ze zmíněných bláznivých pseudoorganizací neuvědomují, nebo ani nechtějí. Jinak řečeno, postrádají dotek s realitou a skutečným životem. 

Romové jsou, byli a budou nepřizpůsobiví, jsou to kočovníci a vychytralý národ zlodějů a lapků. Vesele zneužívají náš sociální systém a naši otevřenou náruč už několik století a EU a jiné direktivy nás nutí je v tomto nejen podporovat, ale vytvářet jim podhoubí pro to, aby mohli být ještě dokonalejšími parazity. Těch hmyzích už moc není, už nás nepřekvapí, ale co ti lidští? Jsme na ně připraveni? Chceme si snad ve své hlavě pěstovat vši s tím, že udělají naši kůži jemnější? A dovolit jim zhoubné a nekontrolovatelné množení? 

Tak už zanechme toho pokrytectví a především nevěřme alibistickým organizacím, které se nazývají humánní, ale jsou spíše hloupě populistické.