Anti zboží zvůle

08.08.2014 23:28

Tak především jsem takzvaný vesmírný ateista, tedy věřím v jakousi sílu, kterou může být gravitace, ale také pro někoho překvapivě temná hmota. Nebo je to tak, že gravitace věčně bojuje s temnou energií? Je to ten skutečný souboj dobra se zlem? Z principu ano.

Gravity God

Není to do zadnicekurvaprdel basic? Proč se po staletí řeší náboženství, když jediné dosud vědecky prokazatelné religiozní zaměření je založeno na vesmíru, všehomíru. Protože lidé jsou skrz na skrz hloupí, nebo alespoň neznalí. A bude, bylo a je to tak vždy. Aspoň když má člověk v palici zdravý mozek, ne od malička zkažený zlovolnými kydy typu: musíš věřit v tohoto boha, jinak jsi špatný.

Neškodné křesťanství? Kdepak!

Křesťanství v moderní podobě je již alespoň navenek neškodné, nikoho nevraždí…neznají mučedníky…mučednictví, to je znak špatné víry, chudoby, věčných náboženských, žabomyších válek. To ovšem neznamená, že by nám snad někdy tento závojovitý svět homosexuálních kněží byl odhalen. Jen na vysvětlení, moje vlastní studie: Proč je tolik knězů homosexuálních?

Ale to přece každý ví. Je to triviální, jako samotný vesmír: Kluk se narodí homosexuální, odmalička inklinuje spíše k druhé straně, nedokáže komunikovat se svými vrstevníky, kteří jsou na něj příliš tvrdí. Postupně jeho stav kulminuje napříč školami, až si tento člověk uvědomí, že musí žít jinak, že pokud nechce hřešit, tak se musí skrýt.

A nejlépe se zlo skryje kupodivu pod kopulemi klášterů. Ale je taková úchylka vlastně zlem?

Ke křesťanské víře, samozřejmě lživé a ubohé, manipulující s nebohými lidmi, jako koneckonců každé dogma a zlovolné věření, pro demonstraci jen toto: miliardy zbytečných mrtvých, překroucení, zprznění dějin!

Největší zlo je lež od počátku

Nedávno jsem spatřil hrozný důkaz islamistické propagandy: Mladý týpek- kluk, který právě přišel o celou svou rodinu, poměrně stoicky a samozřejmě také dogmaticky naučeně pravil:

Moji dva bratři jsou v nemocnici, jinak z celé rodiny se stali mučedníci. Vždyť ten chudák si ani neuvědomuje význam smrti. Od malička je učen, nebožák k tomu, aby kdykoliv položil život za toho jejich vymyšleného a krajně nespravedlivého boha. Je to strašné, co se tam děje…my Evropáci, co furt stávkujem a stěžujem si na kraviny, nemáme ani ponětí, jak se tam neustále bojuje o život o postavení…Vemte si ženu…V Islámu je žena brána skoro jako nutný sluha nebo dokonce otrok, nikoliv jako lidská bytost, rovná svými myšlenkami mužovi.

Již mockrát jsem řekl, že ženy by měli vládnout, ne chlapi. A hlavně ne takoví mocní nemocní kruťasové, podobající se despotům typu Hitler, jako je Vladimír Vladimírovič.

A bůh stvořil svět, ale my si to špatně vysvětlujeme

Velký třesk byl způsoben nikoliv bohem, ale rozpínavostí, pohybem, cirkulací, kumulací vesmírné hmoty. A za všechno samozřejmě a samojedině mohla gravitace a velmi pravděpodobně i protikladná temná hmota.

Těžko jakási osoba, pro jednotlivá území rozdílná, kterou nazývali bohem, vládcem, či jinak. Lidi byli prostě v minulosti jen hloupější, než jsme dnes, i když pořád jsme nesmírně hloupí…Nebo možná byli jen zranitelnější…škoda..Kéž by tehdy za časů francouzských naturalistů, nebo jak se jim říkalo, došlo k naplnění myšlenky…ale když je pak nastolena revoluce lidu, mas, tak ten kvas zabije každý rozumný hlas.

Věčný boj světla a temna, věčný boj gravitace a temné hmoty

Ano, Gravitace je bůh. Je to síla, která pojí a zároveň rozděluje vesmír, neustále bojuje s temnou hmotou, tedy Ďáblem.

Já mám naprosto jasno. Jsem pragmatik, nikoliv fanatický romantik stižený chudobou, který nezná nic než boha, ani nejsem zoufale z Polska, země šmejdů a našeho výhradního zásopiče odpadků…který v boha věří jaksi z tradice…nebo z blbosti? Věřím spíše v druhou možnost.

Jsem jen obyčejný pisálek, ale asi dostatečně uvědomělý. Já sice v boha nevěřím, tedy pokud nebudeme transformovat vesmír v boha…vesmír, gravity,  black energy…

Bůh není nějakej chlápek

Bůh není, a bylo by dobré, aby si to uvědomili všichni zoufalci, co hledají ve falešném bohu spasení, radost, odevzdání, či jiné fanatické zbytečnosti. Musíme si neustále připomínat krutou historii, kdy víra byla vždy zásadní příčinou válek, no a samozřejmě taky jde o prachy. Dokážete si vůbec představit, jak moc byli zámožní středověcí falešní mniši? Kollik takto církev získala za staletí neoprávněných majetků? Ale o bohabojné církvi, která nezná mamon v zastoupení pana nekompromisního a velice tvrdého, přesto tak bohabojného právníka, vám asi v současnosti nemusím nic vyprávět. 

Velmi by mě zajímalo, kolik procent normálního obyvatelstva naší domoviny by schválilo to bohapusté tunelování jménem současné církevní restituce. Restituce je samozřejmě naprosto nadsazený výraz. Je to totiž celostátní loupež umocněná na druhou. Jen si trošku zapátrejte v historii a zkuste zjistit, jak opravdu církev k majetku přišla...

Tak tahle úchylka je vážně boží

Nechtěl jsem se k tomu úchylně uchylovat, ale Islám. Zlé a falešné to náboženství, které je zlovolné a nežádoucí. A především je a vždy bylo znásilňující.

Závěrem tedy nebudu pravit žádné zdravé moudro, které je klišovité. Řeknu jen toto: Islám, Křesťanství- tyto Víry Dějin mohou za většinu válek minulosti i současnosti, mohou za lidskou nesnášenlivost a rozdělovaní ras.. Jejich zásluhou umírali a umírají naprosto zbytečně miliardy lidí. 

Víra v jiného boha, než toho vesmírného, kterého si neumíme vysvětlit, přesto, že se o to snažíme, je nesprávnou vírou. Ale nebudu kázat, ani ukazovat, prstem, budu dál přemýšlet o světě, kosmu. Možná to skutečně řídí nějaká hmotná a fousatá perzóna, co vypadá spíš jako dědeček hříbeček, než mocný slovanský bůh bohů Perun…ale proč si tedy s námi tak zahrává…a proč jsou lidé pořád tak idiotští a válčí kvůli hloupostem. Ach kdy už člověk globálně vyspěje??.. 

Já bych to viděl výhledově asi tak na tisíciletí, než nám, všemocnému lidstvu začne docházet, že nejde o nás lidi, ale o zachování toho vesmírného zázraku jménem Modrá planeta.

Islám je Bad Religion

Každá víra v boha je tedy jednoznačně špatná, nemoderní a v podstatě škodlivá. Jak jsem již na počátku tohoto možná lehce zmateného článku psal. Asi bohatě postačí zmínit všechny ty války..současné a minulé…s výjimkou megalomanského šílence Hitlera, mimochodem velice se podobajícímu svým profilem novodobému satanáši a bezohlednému vládci Všerusi Putinovi.

Ižlám je od podstaty nespravedlivé a především pochybné náboženství…je jasné, že korán psal chlap, a to hodně zamindrákovanej. Jen si přečtěte neznabohové pár súr. Hnedle poznáte celou myšlenku Islámu. Je to v podstatě chaos, který upřednostňuje muže před ženou, což samo o sobě přirozeně odporuje jakékoliv víře v jakéhokoliv spravedlivého boha. 

A to raději ani nemluvím o zakořeněné xenofobii, která z každé súry, z hůry, z vět i slov tryská a čiší. Jako řekněme lehký skorokřesťan jsem seznal, že každý, kdo neuznává Aláha, je nepřítel. Tohle, že psal bůh? Nene, stejně jako bibli to samozřejmě sesmolil člověk, blázen, kterého pak následovali další a další magoři, až vznikla skupina. A potom vznikla větší skupina a větší skupina a větší skupina, no a dnes tu máme takové radostné země, kde se dříve nacházely rajské zahrady, jako jsou Sýrie, Egypt a další kolébky civilizace.

A víte, co vám dnes řekne každý civilizovaný Evropan, když se ho zeptáte na zlé náboženství Islám? Raději nebudu opakovaně sprostý, už na začátku článku jsem užil nechtěně vulgarismus, ikdyž trochu upravený, a nedělám to rád. Jenom, když jsem hodně kurvapičanasranej. Ale nic si nenalhávejme, většina obyčejných lidí, civilizovaných lidí, evropanů, angličanů a amíků už dávno nevěří. 

Může za to věda, má to na svědomí pokrok. Součástí pokroku je však také uznání jistých nezvratných fyzikálních zákonitostí, které jsme si dříve vysvětlovali všelijak. Dnes už si je vysvětlit umíme a také víme, že boha nikdo nikdy nespatřil. No a jak to bylo v Kurvahošigutntag, to asi víte. Ale moc bych se toho nedržel. Co když paní doktorka tu piču fakt neměla???

Islám je fanatismus a potvrdí to každá žena, co v tom maskulinárním šílenství musí žít!

A ještě si dovolím urážet dále fanatické věřící. Jsou to většinou velice slabí lidé, kteří nevěří sami sobě a potřebují se uchýlit k jakémusi úchylnému božstvu, či jiné modle. Také jsou to chudí lidé, bez vzdělání, viz neobydlené oblasti Brazílie a Argentiny. Ty jsou doslova rytem pro lovce duší, takzvané misionáře. Misionáři byli v podstatě jakýmsi základem války vír, která se přenáší i do současnosti. Byli to pionýři zla.

Zaostalost = víra v nesmysly

Zaostalý Orient, tedy Islám, je prostě zpátečnický, netolerantní a hloupý a už mě výrazně iritiuje. Ale to je na článku asi znát. Tito horkokrevní packalové, zmatenci a lenoši, co by se nejradši jen váleli v karavanserái, se nedokážou domluvit jako my, mnohem vyspělejší a moudřejší Evropané…ale vysvětlujte to fantasmagoricky zfanatizovanému týpkovi, který vyrůstal od malička v obrovské lži, zvané Islám.

Víra nebo věčná lež?

I křesťanství je jedna obrovitá lidská lež, bohužel trvající již 2000 let, které se někdy říká umírněně dogma..nebo doga? Teď nevím…je to prostě velkej zlej, celosvětovej pes. Něco jako ruský vražedný medvěd Putin. Jenže ten na rozdíl od všech náboženství škodí jen v tomto století, i když tedy dost výrazně, přičemž aspiruje na největšího zlosyna 21. století.

V boha věří jen ti, kterým již nic jiného nezbývá, nebo naprosto prázdní lidé, nebo idioti.

Stále existuje lúza

Nebo jsou to chudáci, dříve se této skupině obyvatel říkalo lúza. Dnes už se tak nenazývají, ono to bylo hodně kruté označení, znamenající odpad.  Lůza je hloupá, nevzdělaná, a tedy i velice dobře poddajná. Tak to fungovalo v Evropě ve středověku, a v některých zaostalých, proruských a čínských zemích to tak funguje dodnes. Mluvím samozřejmě o Africkém středu a celé Jižní Americe, nepochybně také o despotickém Rusku v rukou Prdina, hovořím o obrovských nevědomých masách z Číny nebo Severní Koreje.

Bohužel to nejsou jen země afrického třetího světa, či indické provincie, nebo nepoznaná Amazonie a tajuplná šangrilá, kde chudoba dosahuje skutečných extrémů, a kde bůh je jediným východiskem z nouze. Ta zářivá postava kdesi na konci, nebo uprostřed světa, možná vesmíru, se zjevuje ve všech končinách naší rodné planety, která, ano je zázrakem. Ten zázrak ale nedělal bůh, ale příroda, vesmír, gravitace- bůh.

Ke konci budu opravdu upřímný a řeknu, co si myslím:

Náboženství je zlo, které po staletí formovalo svět bohužel k té horší podobě. Vyvolávalo a stále vyvolává nenávist mezi lidmi. Jestli něco zničí svět, tak to nebude despotický vládce, ale spíše lidská zaslepenost a neochota poznávat pravdu, rovnající se inklinaci k víře v cosi, pro co jsme dosud nedokázali najít lepší jméno, nežli Bůh.

Čím chladněji, tím méně se věří, tím lépe

 Je velmi s podivem, že na na severu Evropy se nacházejí mrznoucí země, bez lidských, výraznějších surovinných zdrojů, které dokážou tak výborně koexistovat, a hádejte proč? No protože věří v člověka, přírodu, kosmos a ne v nějaké pochybné spisky typu Kořán nebo Bříble. Je to Švédsko, Norsko, Švýcarsko, Finsko, Island, a i to zkorumpované a přesto tak „neutrálně bezúhonnnnnné Švýcarsko“. Chladné to končiny, kde kdysi Thor a Odin byli bohy a tato země byla nazývána obecně mocnou Germánií či Svádií.

A víte, co mají tyto země společného kromě toho, že lidé zde mají chladnější krev a jsou tedy od přírody klidnější? Většina z nich nevěří v boha, ale v přírodu, v sama sebe a v podstatu vesmíru. Dosud nejlépe vysvětlitelnou podstatou světa, tedy skutečnou válkou boha s ďáblem je již nastíněná temná hmota- Zlo Ďábel versus Gravitace- skutečný bůh stvořitel.

Zbourejte kostely a svaté stánky! Začněte žít skutečný život!

Tak o tom přemýšlejte: Marie, Martine, Ahmede, Leilo, Jing a Jang, Hynku, Viléme, Džarmilo, Pavle, Ester, Jákobe, Sarah..

Ateisté všeho světa spojme se a zatočme konečně s těmi šílenci, co ohrožují naši domovinu, zvanou Země. Vymeťme, nebo aspoň začněme zametat špatnosti světa, tedy především lživé víry.