Západ šaškuje, Satin se směje

06.06.2014 23:00

Jaké jsou asi šance drzého satanáše? Co si ještě dovolí Gosudar? Jaké záminky ještě dají slabá géčka a jiné skupiny novodobému ruskému diktátorovi typu Putler?

Vše podle Platinova plánu

Dosud nepomohlo nic. Ani sankce, ani výhružky, a už vůbec ne diplomatické kecy. Jisté je, že Putler ovládl Krym, přesně podle plánu, a nyní se mu daří i jeho druhá etapa harmonogramu, který pochopitelně musel plánovat několik let dopředu, stejně jako jeho skorojmenovec před půl stoletím.

Já jsem jen hloupý zdravý selský rozumný občan, proto je mi jasné, že závažnost celé situace si již dávno uvědomují světové špičky, ovšem nic nedělají. Jen blábolí něco o sankcích a Car Vláďa Samovláďa, bývalý agent a mučitel, se jen západu vysmívá. Možná mu až moc stouplo do hlavy to, že byl vyhlášen za nejmocnějšího muže světa. No, teď by mu více slušela nálepka nejarogantnější a nejhloupější politik vesmíru.

Boží mlýny semelou i Prdina

Ale podstatné je to, co z toho všeho vyplívá. Z Prdinovy arogance, a v podstatě osobní nenávisti vůči západu a USA, z jeho neschopnosti naslouchat, z toho může vyplynout jen jedno: Válka. 

Jednoduše tento člověk stále bohužel žije v sovětské éře, plné ještě špinavější špionáže, kdy on byl tím hlavním aktérem. Tato doba je ale pryč, a možná i tak trochu zraněný a rozzuřený medvěd Putbear se nakonec stáhne a bude si lízat rány a jen zlobně bručet.

Chacha, smál by se bodrý Sibiřan, který nemá ani ponětí o tom, jaké jsou mocenské choutky jeho prezidenta. Budou i v tomto případě ony boží mlýny spravedlivé? Nebo se opět ukáže, že peníze, moc a bezpáteřnost jsou mnohem silnější nežli bohapustá lidská spravedlnost?

 Rusku vládne krutý špion, všichni to ví, všichni se ho svorně bojí

Je špatné, že krutý agent KGB bez většího kulturního nadání, se stal ruským prezidentem…Něco to ukazuje o morálce východních zemí, a netýká se to jen Ruska, ale pochopitelně také Číny, nebo KLDR, kde je moc a osobní zisk nade vše, a lidská solidarita ztrácí podstatu.

Mocní proti bezmocným

Osobně si přeji, aby tohoto krutovládce stihl trest adekvátní tomu, jak se provinil na globálním lidstvu. V tomto případě je jeho vina obrovitá, a můj rozsudek zní: Navždy v pekle. Jestli peklo je, tak Satin tam má zcela jistě místo rezervováno. Ale nikdy nebude souzen a už vůbec ne odsouzen. Ale takový už je svět mocných a na druhé straně nás bezmocných.

Aby Vladimír, jehož sláva už byla dosti pošpiněna, dosáhl svého, tedy v duchu výpravné byliny, snaží se nenápadně znásilňovat území, která byla kdysi součástí ještě více znásilněné Rusi. Překrucuje dějiny a snaží se nám namluvit, že Krym byl vždy součástí Ruska, což není pravda. 

Ale i tady jsme bezmocní. Řekněte něco proti ruské Oligarchii v čele s Patinem a už jste jednou nohou v base. Ach ta ruská, široká demokracie.  

Obelhaní Rusové

Bohužel jeho chytré lži si neuvědomují samotní Rusové, ti se již nechali zmanipulovat propagandou, tedy alespoň ve většině případů. Nebo se jen poslušně zařadí do stáda, drží hubu a krok. Nepřípomíná vám to něco? Jisté časy nesvobody plynoucí z hrdého velikášství?

Přichází nová Studená válka, a vlastně už je dávno tady! Když se Mutin rozhodne, že zaútočí na Slovensko, nebo ještě dále na západ, tedy na Česko, nikdo mu v tom nezabrání, stejně jako tomu bylo již kdysi v případě dalšího tupého pološílence, co si myslel, že může ovládnout svět, a není to zase tak dávno!! Ano Mrutin již svět ovládl! Svými falešnými a hodně pokroucenými úsměvy v médiích, prokazatelnými lžemi, kterými nás hojně zásobuje. Proboha jen se tou jeho demagogickou propagandou nenechme zviklat i my: Svobodní Evropané. Ó, jak rád mezi ně patřím..jak dlouho však ještě??

Každý, kdo má všech pět pohromadě, i z jeho arogantního projevu okamžitě pochopí, co je to za člověka, a jak moc mu záleží třeba na ruském lidu. Ano, mluvím o Satanovi nové doby, ale o tom jsem již psal.

Pozor na přízemňácky „zemácký“ alibismus

Alibisté a senilové typu prezident Zemák, nebo dokonce sám ministr obrany, bývalý šašek, a špatný politický herec Stropnický, s typicky hloupoučkým úsměvem tvrdí, že vše je ok, že jsme naprosto obranyschopní. Přitom vlastníme cca 15 rezavých tanků, 30 pomalých a předražených letadel- rovněž velice špatné pověsti, a naše četnost bojeschopné armády rovná se kolem 15000 mužů. Myslíte, že by to stačilo proti ruské anexi?? Jenom prostoduchý blázen typu senilního prezidenta, nebo herec, pro nějž je politika jen další lživou hrou, mohou tvrdit něco tak hrozně alibistického! 

Martine, Hynku, Zemane, stydno vám! S pravdou ven!

Východní Putopie

Prdin se dále západu vysmívá, paktuje se Běloruskem, panošskou diktátorskou zemí, nebo se snaží vytvořit na truc zbytku světa jakýsi utopistický východní blok, který pochopitelně, při rozmanitosti národností a názorů zemí, jako je Čína, nebo nevyzpytatelná Severní Korea, není možný.

A co síla?

A co takhle síla? Co? Na to už se zapomíná, páni Američané? Páni z Nato? Vždyť víte, že jen převaha na šachovnici pěšáků může mít úspěch, jen síla platí na egoistické vládce, ze kterých se stávají ultramocní megalomani. Prtin je mocný ruský medvěd, a vy jen štěkající lovečtí psi, co nekoušou a medvědu neublíží!

Pletin už dávno není v časopisu Forbes popisován jako nejmocnější muž světa, a také sám ukázal, že jím být nechce, že stále zůstává jen arogantním šéfem jedné velké rozvědky, stejně neohrabané jako samotný bručoun.

Další blb na hradě

Ta rozvědka se jmenuje Rusko, v budoucnu možná nový SNS, nebo něco podobného. Proč nikdo nic nedělá? Proč všichni strkají hlavu do písku? Přece to není jen kvůli ložiskům plynu..?? Nebo jo? Co na to Obáma? To je pštros největší- toto se jeho bezprostředně netýká..

„Obáma“, jak amerického prezidenta překřtil velechytrý zástupce už tak dost chytrácké agendy Zemákovy, Hynouš Kmoníček, na jednu stranu dává ruce pryč, a na stranu druhou, tu co mu dělá alibi, posiluje polská vojska. Že by konečně jeden z prvních tahů opravdového šachového krále? Muže, který s mocí umí hospodařit? Nebo jen další politická vypočítavost? Ohledně komoně Kmoníčka: jsem si jist, že ten rozhodně situaci nepomůže. Možná si brousí nehtíky na ministra zahraničí, ale nejprve se musí naučit vyslovovat jména zásadních světových politiků. Jako je třeba Vladimír Vladimírovič Krutin. Nebo Burák Obámá..

Zemanův pohůnek

No sledoval jsem tupý Komoníčkův „zemský projev“ na ČT, a rozhodně nezklamal. Ukázal, kdo je jeho pánem, zemanem, a že on je poslušným kmánem Kmoníčkem.. Zvláště jeho nové pojetí výslovnosti jména chudáka Baráka, ze kterého udělal Ó, bejby, óbámáká, co se buď fláká, nebo hrozně máká. Další důkaz tuposti hradu pod vedením „Zemského“. 

Jen tak dál kluci! Věřím vám a bezmezně všem fandím! Všem posluhovačům, komoňům, koňům, koníčkům, kmoníčkům, blbečkům, i zlým lidem medvědovitým. 

Znovu a zas, viva politický kvas! Snad jednou přijde pravdy čas...