Vyhne se "vychcan Rath" rozsudku?

22.05.2015 23:54

David Rath se natolik bojí spravedlnosti, že obstruuje jak může. Žalobce a státní zástupce praví s křivým úsměvem, že tomu rozumí, že to chápe a že je to poslední možnost pana doktora, ale je vidět, že mu to přes tlamičku kočičí moc nejde. Ale to už k takovýmto transparentním procesům patří. Pan žalobce je velice unavený z pana Ratha, ale to ještě neznamená, že musí být unavený a odměřený směrem k médiím. Pokud vidím významně unaveného a naštvaného štábního zástupce, tak asi nebude vše úplně v pořádku, a nevěřte blahosklonému úsměvu této persony. Momentálně si podmínky paradoxně diktuje to prase Rath.

Neefektiviní český juspiční systém

Chce Ráth Kurvadrát zdrhnout nebo převést své majetky na účty, které pro něj budou otevřené až vyleze z basy? Já bych té svini dal doživotí. Trest smrti by pro něj byl vysvobozením. Jen doufám, že se znovu neukáže triskní stupidita našeho justičního systému. 

Možná jaksi naivně věřím, že toho "vychcana" zavřou až "zčerná", nebo alespoň zezelená. A co vy lidi? Co říkáte na rychlost našich soudů, na to, co je možné, na to, že se velice krásně a jednoduše může stát, že to hovado zkorumpované a křivé vyvázne podobně jako výtečníci typu Kožený, Topořánek, MrtvýjižGros, Paroubek a další výtečnící, kteří se nejprve prostřednictím politiky obohatili, získali podstatné kontakty, nahrabali si prachy a po té z politiky odešli?

Dosud své zlo přiznal jen jediný, a to Stanislav Gross, který byl ovšem umírající. Mám takový divný pocit, že kdyby měl vidinu dlouhého krásného života v nabytém bohatství, nebyl nemocný, tak by asi nevystoupil a nepřiznal se k těm svinstvům, o kterých jsme sice sporadicky věděli, ale byly to jen úvahy tupých, obyčejných lidí.

Rath může obstruovat a masturbovat jak chce, ale musí se smířit s tím, že právě on je tím Precedentem. On je tím, kdo do té basy prostě půjde, i kdyby vymyslel ještě tisíce obstrukcí, a mimochodem, náš krásný český zákon to pochopitelně umožňuje. Ale stejně ho tam nakonec vsadí, pokud se mu nepodaří zdrhnout.

Je otázkou, jak dlouho bude moci Rath obstrouhávat, jakou trpělivost budou mít české soudy a pan Pacovský, jak moc bude striktní v zákoně, jak moc bude spravedlivý, nehledě k některým nepřesným, až hrubě hloupým dikcím naší "skvělé legislativy".