Řecko jen oddaluje dluhy

20.02.2015 22:03

Řecko a momentální populističtí zastupitelé této země si neuvědomují, že musí platit. Je vůbec možné odejít z Eurozóny? Bude to znamenat totální bankrot pro nezodpovědné Řeky? Alibismus, politikaření, v podstatě zlodějina, především pak jižní lennost!

Páni světoví politici, nedovolte nebezpečný precedent

Je velice důležité, až nutné, nedovolit tento precedent, který by mohl znamenat totální finanční anarchii..ty prachy si prošustrovali nešetrní a velmi svobodomyslní, až líní Řekové sami. 

Každý člověk, pocházející ze střední až severní Evropy vám toto potvrdí. Řekové jsou prostě líní, podobně jako Italové a někteří Španělé, zvláště ti Madridští, co tyjí z Katalánie.

Global Gipsy trend

Jsou to globální gipsy a snaží se o stejnou věc jako evropští gipsy- vytáhnout z rozvíjející se společnosti peníze, parazitovat- já říkám cigánům NE!!!!

Jsou tu ale mnohem horší precedenty, především ten ruský, ten Putinův. Ten se nesere, ten postupuje stále dál na západ, všichni jen bullshitují o tom, že nelze posílat zbraně proti Gosudarovi, čímž mu vlastně dávají volné ruce. 

Ano, všichni ti pičusové alibističtí, jako je ministr zahraničí Zamrdálek, kterého jsem si mimochodem docela vážil, než se začal chovat jako putinův přizdimrd, ví velice dobře, co se děje...jen se prostě bojí nejmocnějšího narušeného člověka na světě- cituji Forbes.