Radovanovy radovánky

06.12.2013 07:23

Radovan Krejčíř, asi nejznámější podvodník z našich luhů a hájů současnosti, dělá české zemi vskutku skvělou reklamu. Málokdo v Jihoafrické republice dnes nezná tohoto východního zločince. Tak jako my zde se bojíme ukrainské, balkánské a ruské mafie, stejně tak se v JAR bojí Radovana Krejčíře. Jeho smyšlenému atentátu asi uvěřil málokdo a je jen otázkou, kam se tento dobrodruh zase přesune, až mu bude v luxusní africké destinaci téct do bot. 

Asi to nebude trvat zase tak dlouho a my si jen můžeme vsadit na to, jakou eskapádou nás tento vynalézavý mafíán překvapí. Vůbec bych se nedivil, kdyby se třeba příští rok objevil v Asii, jižní Americe, nebo prostě někde tam, kde na něj interpol nemůže. Když máte peníze, je možné všechno. Když máte prachy, můžete prostě zmizet. Zmizí i Krejčíř, nebo bude konečně učiněno spravedlnosti zadost?

Bude si Radovan dále užívat svých radovánek, nebo definitivně sklapne past? Já jsem bohužel spíše zastáncem varianty 1, tedy včasného úniku, sám obtloustlý zločinec si je vědom toho, že za své zločiny bude odsouzen velmi razantně, a tak se může stát, že naprosto zmizí ze světa a už o něm nikdy neuslyšíme. České zákonné prstíky na něj momentálně nedosáhnou, jdou po něm jihoafrické policejní složky...ale...

 

Autor: Dronte