Pecina se konečně zbavil svého parazita, svého červíčka

07.01.2014 18:41

07.01.2014 17:35

Tak to hovado tlusté, laločnaté a odstupující, momentální abdikující ministr vnitra, ještě dokázalo prosadit své sobecké zájmy. Mám tím na mysli vyšachování Červíčka, které bylo koneckonců jasné už od začátku. Pecina chtěl odstranit tohoto poctivě se prezentujícího vysokého policejního úředníka profesionála jen z čisté zášti a povedlo se. Krásně v duchu zemákové, nebo bramborové vlády Milouše, krásně v duchu zvířecí farmy od Orwela. Nějak nám těch tlustých prasat, co by chtěla rozhodovat o nás příbývá. Ale askeze v politice, to je jako hledat hlad u nažraných...tak nebuďme bláhoví...a hladoví..

 Jak dlouho ta blamáž bude ještě trvat? A jak se nakonec vyjádří vepř největší, Major našeho státního chlívku, porušovatel všech zavedených ústavních principů? Ano, řeč je o Miloušovi Zemjakešovi, jak také jinak. Zamezme laločnatcům tlustým v takovýchto eskapádách. Dělejme s tím kurva už něco...Aha, já zapoměl, máme parlamentní demokracii, takže obyčejný člověk nemá šanci. Proto to tady budu pořád psát, proto budu provozovat jen z vlastní iniciativy tento web, protože aspoň mluvit, křičet, řvát, se o tom musí.

Kam se podělo referendum, kam se poděl názor občanů?

Postupně se budou přidávat další a další obyčejní lidé, kteří umí třebas jen trošičku zacházet s naším krásným rodným jazykem a budou zakládat podobné satirycké, nadávající weby. To je totiž to jediné správné referendum. K pravému referendu, které je mimochodem znakem čiré demokracie, u nás zatím nedojde, přesto, že právě tahle metoda by konečně ukázala, co si my chudáci šikanovaní lidé o všech těch sračkách nahoře myslíme.

To co si Major dovoluje hraničí se zákonem, ba dokonce s takzvanýmy ústavnímy principy, které jsou údajně zakořeněné. Ale co si dořiti pod pojmem zakořeněné máme představit. Znamená to snad, že když je vytrhnete ze své živné půdy, tak se vlastně nic nestane? Jen je přesadíte? Interpretace ústavních principů, nebo zákonů, nebo co to tam vlastně je, jeví se mi bohužel španělskou vesnicí, a rozhodně k tomu nepřispívají nadále matoucí projevy našeho milého, nebo spíše neoblíbeného Milouše Zemana Samozvaného.

Tlusté prase se na nás pase

Zastávám možná trochu pokrytecký názor, že tlusté prase se přece někde pase. Nebojte se lidi věřit tomu, že tloustnoucí politik je líný politik. Věřte tomu, že to, co ti zhovadilci dělají za našimi zády, o tom nemáme ani sebemenší tušení. Je to mnohem horší, než bychom si dokázali připustit. Jedinou možností, která se mi zdá schůdná, je přemýšlet o politicích jako o jakémsi dobytku, který bohužel musíme krmit.

Horší pak je, když se takový dobytek utrhne ze řetětu, podobně jako Rath, Topolánek, Kalousek, Gross, Zeman, Bárta, Kot, kokot a další milovníci moci a peněz, kterým budiž a bylo odpuštěno, přesto, že jejich zločiny byly obrovské a neodpustitelné. Ale jsou to přece politici, naši mírodárci a blahodárci, kterým nelze cokoliv vyčítat. 

Postačí zdravý selský

Zdravý selský rozum vítězí a nenechte si tlačit bulíky do hedviky. Pravda je ještě horší, než kam sahají představy obyčejných lidí.

Prosím pro porovnání charakterů se jen podívejte na výše či níže zveřejněné fotky. Jednoznačně zde platí, že šaty dělají člověka. Šaty berme jako habitus, tedy celkový vnější vzhled, nikoliv hadry, které nosíme. 

Tlustý laločnatec Pecina, u kterého vás zaujme jeho samolibý až statkářský výraz, kdy on ví všechno a nikdo není víc, nás upoutá hned při prvním pohledu, pocit korupce a že je něco špatně, z něj jen čiší. 

Lidé věřte někdy prvnímu pohledu a vízoru těch humusáků. Pecina je padouch na první pohled, Červíček se jeví jako poctivý úředník. Myslím, že na tom něco bude. Ale je to jen můj hrubý selský názor.

 

Poněkud poetický dodatek, který si nemůžu odpustit:
Lessy se vrací!!!  
Další tlustý a vzteklý pes, který s tím filmovým nemá zdaleka nic společného a jakékoliv záchrany se od něj nedočkáme. 
Ale tak hlavně, když kamarádšoft nadále funguje. 

Tam kdesi, za hlubokými lesy, objevil se vypasený loupežník a žrout jménem Lessy.