Zámečnická firma - prazskyzamecnik.cz ,náš společník při ochraně našeho domova

19.05.2017 22:51

Služby zámečnických firem, prazskyzamecnik.cz

 Na trhu služeb dnes máme široký výběr, kde nám firmy, prazskyzamecnik.cz,  nabízejí služby všeho druhu a těch zámečnických nevyjímaje. Ve svém portfoliu mají nejen odborné poradenství, ale i instalaci jakéhokoliv zámku u dveří, bezpečnostního kování, přídavných zámků, ale nabízejí také záruční servis, pozáruční servis, správné zaměření vložky a také správný výběr odpovídající bezpečnostní třídy vložky aj. Tyto služby jsou velice žádané a důležité, protože v případě, že se pustíme do neodborné instalace takového zámku, můžeme jej poškodit trvale a zbytečně poškodit i samotné dveře.

Zámky jsou rozděleny do bezpečnostních tříd

Každý zámek je zařazen do bezpečnostní třídy a to podle normy ČSN EN 1627 až ČSN EN 1630. Bezpečnostní třídy jsou také důležité pro pojišťovnu v případě, že dojde k poškození vlivem vloupání.

1. třída - nejnižší stupeň zabezpečení vhodný pro zámky u kůlny, branky nebo sklepa

2. třída  - větší míra zabezpečení, překonání takového zámku trvá zhruba 3 minuty

3. třída - bytové jednotky, mají ochranný mechanismus proti vyvrtání

4. třída - nejvyšší míra zabezpečení, může být instalován do různých objektů

Spolehlivá ochrana především

Dokonalou a spolehlivou ochranu našeho bytu a celého majetku představuje také právě dveřní zámek. Musíme si ale uvědomit, že deset obyčejných zámků nám majetek neochrání a kvalita a kvantita jsou dvě různé věci. Pokud nechceme, aby se nám do domu vloupali zloději, zámek vchodových dveří by měl být opatřen kvalitní cylindrovou vložkou, která plní také funkci bezpečnostního zámku. V takovém případě bychom se určitě měli obrátit na služby profesionálních zámečníků, prazskyzamecnik.cz.

Zabouchnuté dveře

Služby zámečnických firem ale nejsou jen o instalaci bezpečnostních zámků. Mohou nastat situace, kdy se nám zalomí klíč v zámku u dveří nebo se nám dveře dokonce zabouchnou. V takovém případě je nejlepší zavolat si právě odborníky, protože neodborná a laická manipulace by nám mohla celý zámek úplně poškodit. Firmy, prazskyzamecnik.cz,  nabízejí své služby 24 hodin denně/ 7 dní v týdnu a to i o víkendech a svátcích. Takže pokud se nám stane tato situace třeba v neděli večer, nemusíme čekat do pondělního rána.

 Co může udělat pro lepší funkci dveřního zámku

Tak jak pravidelně můžeme promazávat řetěz u jízdního kola, tak bychom měli občas promazat i zámek u dveří. Dále musíme používat originální klíč. I to je důležité stejně jako výměna cylindrové vložky alespoň co deset let. Prazskyzamecnik.cz - vše pro náš bezpečný domov.