Krejčíře jen tak nepustí

13.12.2013 07:34

Radovan Krejčíř zůstává v base. Přesto, že si platí ty nejvěhlasnější právníky v JAR, ti ho tentokrát nevysekali z nepříjemné vazební situace. Již několikrát se takto mocný podnikatel a mafiánský boss v jedné osobě z vazebního vězení dostal a vždy se pak rozverně usmíval, nebo možná vysmíval do kamer. Tentokrát mu však do smíchu není. Jeho nemožnost dostat se ven může znamenat také konec jeho pozice v jihoafrickém podsvětí a rovněž jeho finanční situaci to nikterak nezlepší. Ovšem musíme si uvědomit, že některé informace o majetkových poměrech Krejčíře mohou být stejně zmanipulované, jako kupříkladu onen trapný pokus s atentátem.

Můžeme se jen dohadovat, jaké jsou skryté zdroje a možnosti Radovana Krejčíře. Má skutečně takovou moc? Nebo je to spíše již umírající zvíře podsvětí?

S vydáním do české republiky to zatím moc nevypadá, ale třeba právě vzniklá situace, bude znamenat konečnou spravedlnost. Všichni jsme si velice dobře vědomi s jakou rychlostí a efektem pracují naše soudy...

Podle mediálních informací se dokonce Radovan Krejčíř dostal do jakýchsi sporů s vysoce postavenými pohlaváry přímo v Kapském městě. Ti jsou mocní a možná trochu zatahali za pár nitek, které by mohly znamenat konečné odstranění této "překážky"ze scény. Jsou to samozřejmě jen spekulace, ovšem mají hodně zdravý základ, stejně jako fakt, že trpělivost už dochází i úřadům v JAR.

Není nakonec jedno, kde bude dosaženo spravedlnosti?

 

Autor: Dronte