Hrůza, už bere i Růža !!

13.04.2015 20:46

Vladimíra Růžičku jsem považoval nejen za trenéra na svém místě, ale také za čestného muže. Bohužel i on bere úplatky! Nyní se různě vykrucuje, ale je zjevné, že se tak skutečně stalo, pravděpodobně ne poprvé. 

Už nevěřím vůbec nikomu. Kradou všichni nahoře: politikové, funkcionáři, šéfové firem, majitelé firem, vysocí úředníci, prostě všichni. A namlouvat si, že se najdou bílé ovce, je nehorázný, až trestný alibismus. Politika a moc je svinstvo, špína, augiášův chlév, který by bylo třeba řádně vyčistit. A začít bychom mohli u tichého vychytralce a spekulanta Babiše, který šmelí pro Agrofert v miliardách. A pak bychom šli napříč spektrem a hlavy by padaly jako prohnilé zkorumpované hrušky.

Pokud bychom v převleku infiltrovali do sportovního prostředí, bohužel bysme zjistili, že ani zde není situace příliš rozdílná. I tady se vesele krade, berou se úplatky na všech frontách, což prokazují koneckonců nedávné a stále nové aféry, ať již s rozhodčími, s hráči, nebo nyní už i s trenéry.

Možná si kladete zásadní dotaz, proč se přijde jen tu a tam na nějakou tu malou rybku. Odpověď je však zcela jednoduchá a zjevná: Není kdo by korupčníky klepnul přes prsty, když jsou zkorumpovaní zcela všichni, a kdo snad ne, toho nechť vytesají do skály na věčné časy.