Globální gipsy tmářství

21.12.2013 07:42

Svět se řítí do záhuby a to nejen díky globálnímu oteplování, ale také díky jistým nastaveným standartům, o kterých nastavitelé neměli ani ponětí. Nebo možná měli, ale nebyli ze země, která je stižena parazitickým fenoménem jménem rómové.

 Odkud přišli rómové?

Odkud přišli a mají vůbec právo tady žít? Je obecně známo, že romové pochází z Indie, tak proč si je tam nevezmou zpět? Vždyť je to tak obrovská země.. Proč musí tito kočovníci prosit o novou identitu kdekoliv, kde to jen jde? Co udělali cikáni pro povznesení naší státní historie? Jaksi si nevzpomínám na hrdinu jménem Dežo Lakatoš, který by na svém ztepilém hřbetu přinesl obrovitého kance. Spíš si pamatuji, že durchumdurch historií byli vždy tito vykutálení přistěhovalci zmiňováni jen v souvislosti s nějakou tou krádeží nebo jinou lumpárnou, vždy jako tlupa. Za tu poměrně dlouhou dobu jejich pobytu v naší krásné kotlině, se objevilo jen pár vyjímek, většinou z řad muzikantů, kteří přidali aspoň málo do naší kulturní pokladny.

Romové nás přerostou již za sto padesát let

Alarmující je již fakt, že každá romská rodina vyprodukuje za rok v průměru, a teď se držte, až pětkrát více potomků, nežli běžná česká rodina. Co z toho sumasumárum plyne? Že neustále mediálně upřednostňovaní romové, zvýhodňovaní též nevědomým byrokratickým sekretariátem EU, jak to jen jde, lžící o skutečné zločinosti a o tom, že většinu kriminálních činů obstarají právě oni, nás populačně přerostou cca za 150 let.

Máme se bát?

Ano, musíme se bát. Jak jsem již výše nastínil, půjde-li to takto dále a budou-li politici neustále idiotsky tmářští a budou jen poklonkovat zaslepeným byrokratům z EU, stane se z naší země semeniště romské neřesti a nepřizpůsobivosti. Sociální systém bude nadále zneužíván těmito společenskýmy parazity. Tím nechci říct ať táhnou, ikdyž by to bylo chirurgicky krásné řešení…. jen ať pracují a nezneužívají náš bohužel nedokonalý sociální systém. Ať romové přestanou říkat: pro ty gádže dělat nebudem, když si můžem peníze vyprcat…

 

Autor: Dronte