Diletanti na hradě

19.12.2013 07:38

Mezi dvěma vedoucími pracovníky prezidentské kanceláře, Mynářem a Forejtem se rozpoutala válka o přízeň prezidenta Miloše Zemana.  Mynář si urychleně chce doplnit bezpečnostní prověrku, jinak končí, Forejt je zase viněn z toho, že nemá dostatečné vzdělání a nedokončil školy, které uvádí ve svém profesním životopise. Celé je to nějaké podivné, ale těch podivných věcí a také spolupracovníků- kamarádů je v okolí prezidenta víc než dost.

Forejtova nevzdělanost nebrání řitnímu alpinismu

Kdo vytáhl na Forejta zajímavé a pikantní skutečnosti o jeho nevzdělanosti? Nebyl to náhodou právě zmiňovaný kancléř Mynář, který musí žárlit na úslužného Jindru? K té úslužnosti: jak bylo deklarováno, Frorejt věnuje této své práci 24 hodin denně a pro svého pana prezidenta je ochoten udělat naprosto vše. To potom není divu, že Zemák moc neřeší nedokončené vzdělání svého šéfa protokolu, vždyť by tak přišel o svého největšího řitního alpinistu.

Poklonkování prezidentovi

Moc by mě zajímalo, co je vlastně hlavní náplní práce šéfa protokolu, kromě poklonkování..Vždy ho jen vidíme pobíhat kolem prezidenta a ostatních účastníků politických akcí a ukazovat kam se postavit nebo kde si dát pozor na zakopnutí. Hlavním rysem je zase úslužnost až podlézavost, která je mi velmi protivná. Myslím, že na takovou práci opravdu vzdělání nepotřebujete a na lezení do zadku postačí základní škola. Jak se tento podivínsky vyhlížející týpek dostal na hrad je mi také záhadou..

 

Autor: Dronte