David Rath má znečištěné sluchovody

16.12.2013 07:36

David Rath se zase předvádí v pravém světle. Ale nejen on, také jeho tým právníků a kamaráthů, v čele s hercem Kačerem, ten kdyby mohl svědčit, tak by asi pravděpodobně také tvrdil, že nerozumí tomu, co je na usvědčujících nahrávkách. Můžeme se jen dohadovat, co poutá tohoto umělce k neúspěšnému politikovi a korupčníkovi Rathovi. Možná si spolu také předávali dary v podobě hodně, hodně drahých vín..

David Rath musí již u soudu vypadat jako mentálně postižený, když se neustále vymlouvá čemu všemu nerozuměl, přesto, že státní zástupce zařídil dokonce celou aparaturu na zesílení zvuku a zlepšení jeho kvality. Nebo si snad ve vězení osvojil zlozvyk nemytí uší? I to je možné..ale to by v tom případě všichni kolem tohoto výtečníka mohli v uších pěstovat brambory.

Předpokládaný vývoj Kauzy Rath

Ale ničemu se nedivím, tohle přesně jsem očekával, tady již se spravedlnosti těžko dočkáme. Jakmile byl Rath propuštěn na svobodu, získal volné ruce k dalším intrikám a korupci angažovaných. Padly všechny naděje na adekvátní trest, který by si jistě přáli mnozí, tedy většina, s vyjímkou pana Kačera, abych nezapoměl.

Tento proces se tedy bude táhnout dál jako nudle u nosu, které se jen tak nezbavíte, a když přituhne, tak zamrzne. A co my občané? Budeme se jen dívat jak se celý proces stává nechutnějším a nechutnějším, jak postupně odstupují někteří svědkové a kterak se pan doktor usmívá tím svým drzým úsměvem stejně jako dřív???

Asi budeme muset..

 

Autor: Dronte