Babiš hrabe, hrabe, až z něj bude hrábě

23.05.2015 00:24

Už dávno není Babiš ve střetu zájmu, přesto, že je celou dobu v obrovském střetu zájmů. Tento velice vychytralý oligarcha, který se snaží prosperovat prostřednictvím politiky, bude vždy ve střetu zájmů, vždy bude své firmě přiklepávat peníze, a už z principu by prostě neměl být v politice. 

Nebo chcete ruské režimy? Lidi, znovu apeluji: nedovolte, aby nám vládli takovýto lidé. Protože jejich cílem je mít místo velkých peněz jen obrovské peníze a větší moc, a začíná se to projevovat také u pana mocného Babiše, který si mimo jiné upevňuje svou moc a především zisky kupováním médií. 

Láska k penězům je mimochodem Babišovi vlastní, jak vyplývá z jeho andělsky čistého životopisu, kde píše, že již od patnácti se snažil různě vydělávat, šmelit, a papá mu v tom pochopitelně vyšel vstříc. No já věřím sotva polovině těch alibi žvástů.

Za tu krátkou dobu, ač to nepřizná a ačkoliv si to my obyčejní šulíni těžko uvědomíme, tak vydělal v podstatě více peněz, než za celých porevolučních 20 let, kdy byl pochopitelně v podpoře ruských oligarchů a ve svém epickém životopise si tento výtečník můž psát, co chce.

Lidé, nechali jste se koupit!

Jenom jaksi nerozumím lidem. Volí ho, dovolují mu jeho finančně teroristické rejdy, hlavně, že se tváří lidově. Ale s lidovostí jeho chabá slověnočeština zcela jistě nemá nic společného. Proč, když umí tak briskně francouzsky, se dosud nenaučil česky? Všimněte si, že vždycky, když Babiš lže, což je poměrně často, začne mu ulítat ta jeho ugroslovenština a začně říkat: Čo? Něbudu...Němožem atd...prostě ukázka krasopisného rusáckého oligarchy...

Stop Babišovi, Velké NE rychle kvasící straně Ano, a to co nejdříve, než nás pohltí. Já nevěřím těm průzkumům, které praví, že skoro 50 procent lidu tomuto komoušsky zbohatlému oligarchovi věří. Stop- nevěřte mu raději ani slovo a sledujte nárust zisků Agrofertu. Pak vám to možná, vy hlavy dubové, dojde.

PS: ještě donedávna jsem tak trochu pohrdal opileckými i egoistickými výstupy Mirka, kterému neřeknu jinak, než Kalous Ušatý. Ovšem v kontextu babišovské neomalenosti mi začíná být tento věčný rejpal tak trochu sympatický. Jednoduše proto, že v kauze Babiš má pravdu. 

Už dávno tam ten oligarcha, co dříve tvrdil, že do politiky nechce, nemá být. Už to zašlo příliš daleko, Babiš postupně získává hlavní slovo v mnoha aspektech průmyslu, což znamená obrovské zisky pro Agrofert. Dost, konec, já se tedy koupit nenechám, a už vůbec ne někým, kdo mluví lépe francouzsky než česky. Ale těžko budu těmito svými slovy konkurovat brutální masmediální miliardové kampani Babišově.