Parlamentní desatero, ba i víc

11.10.2015 23:37

1.Obstruuj nahlas

2.Masturbuj tiše a skrytě

3.Nezabij Kalouska

4.Zabij Kalouska

5.Nechrápej nahlas

6.Vypni mobil, avšak zapni notebook

7.Vypni notebook, zapni mobil

8.Babiš je debil, lépe, kdyby tu nebyl

9.Když chceš s vlky býti, musíš s nimi v řiti býti- korupce

10.Uplácej, podplácej a jinak lidi získávej, na svou stranu, do své strany

 

Toliko politicky-apokalyptické desatero z mého pohledu. Znáte snad lepší? Víte snad o jednodušším a rychlejším způsobu, jak zapříčinit konec světa nebo konec demokratického státu? Kdy už se naši stvořitelé vrátí? Copak to nevidí? Copak nevidí STB agenta Babiše usurpátora, který se ani neobtěžuje naučit jazyk národa, který tolik okrádá a zneužívá? Možná vidí a schválně mlčí…jen čekají, co s námi dosud poklidnými Evropany udělá ten hrozný exodus Islámského světa, peněz. Jak dlouho s námi budou politikové zametat, střádat si jen hromady zlata a lhát do ksichtu přes tv kamery?

Zlo, kterého se musíme opravdu bát, se jmenujej Politika, nebo jinak: Moc pošetilých, moc nemocných..

Budu dále zatvrzele tvrdit, že politika je nutné zlo….ale možná není tak nutné…možná by nemusela být…možná by se tak nemusela nazývat…No a také by zlo nemuselo být vůbec…S globálním zlem si vždy spojuji jediné slovo: Politika. Je mnoho synonym, jedno z mých nejvíce oblíbených zní: Vláda nejvyšších tupců..

Dokud však budou lidé lidmi, budou toužit především po mamonu, což je bohužel problém asi 99 procent globální populace, nebude lépe. A nikdy nebude lépe, když se budou jedni povyšovat nad druhé, ať už z hlediska bohatství duchovního či statkového. Ale řekněte to Babišovi, řekněte to vychcanému Topolánkovi, řekněte to ještě vychcanějšímu Grossovi „Velikému“, kterého již boží mlýny semlely.

Nebo to řekněte Čapkovi, Havlovi. Aj ti vás budou hnát prudkou humanistickou holí! A já jsem za to rád, protože ta hůl je holí skutečného moudra a skutečné humanity. Tam někde se skrývala demokracie, dnes už ji těžko zachytíme, neboť nám vládnou nabubřelí a prolhaní politikové.