EU šikanuje, ale nebrání nás! Zlé náboženství se valí do "nezkažené" Evropy!

22.08.2015 15:37

Evropská Unie je slabá a neefektivní! Místo, aby posilovala své pozice a ukázala i-slamákům, kdo má moc, tak se utápí v nechutném alibismu a rádoby globálním patetickém humanismu, který ovšem v dnešní velice vypjaté době nemá sebemenší opodstatnění. Zachránit nás můžou asi zase jenom "amíci".

Alí-bismus nebo strach?

Je to opravdu alibismus nebo čistý strach? Ne, strach to není, je to jen „přizdisráčství“. Německo je přizdisráčské, neboť se bojí vyslat svou mocnou armádu na Střední východ, Francie a Anglie mají údajně problémy na vlastním území, možná proto nechtějí zakročit proti hrozné vlně fanatismu a zločinného zneužití víry, která se nezadržitelně valí na nás, na ně, na spořádané evropské občany, co nejsou znásilňováni předsudky.

EU diktuje

EU nám diktuje, kolik si máme vzít nových cigánů, kteří nás budou za pár generací nenávidět stejně, jako nás nenávidí a zneužívají ti současní Romales. Budou se snažit „omrdat“ náš sociální systém, který je velice slabý a prorómský a budou se množit stejně rychle, možná i rychleji, než cikáni. Ti, co je přijímáme nyní, budou možná vděční…ale co jejich potomci, kteří budou stále vězet v ghetech? Je prokázáno, že z 95 procent se stanou buďto příživníky nebo rovnou zločinci.

Většina skončí nevalně, zločinně

Budou se nudit, zneužívat sociální systém a cítit se odstrkováni, utlačováni…Bude se zvyšovat nevraživost k této společnosti, která je nechce přijmout jen pro jejich vznětlivou letoru, barvu kůže či náboženství, a nebudou si až tolik uvědomovat, že jsou to oni, kdo musí chtít být naší společností přijímáni, tedy se přizpůsobit.

Je to tak téměř vždycky, ať mluvíme o New Yorku, či obřích jihoamerických slamech. Vždy se prosadí jen určité poměrně malé procento velice šikovných lidí z těchto sociálních skupin, a ti se také dokážou sžít se společností. Většina však stejně zůstává ve slamech, cigánských, černošských ghetech a tak podobně. No výsledek pro zemi, která takové nevypočitatelné lidi přijímá, je spíše negativní, s přílivem přistěhovalců se nezadržitelně zvyšuje zločinnost a socální problémy, i nutné výdaje dané země jsou rázem mnohem vyšší. Hádejte, kdo to platí? 

Brát jen prospěšné?

Jsem toho názoru, že bychom měli přijímat jen běžence, kteří mají vzdělání či profesi a nebudou pro daňové poplatníky spíše přítěží. Vím, zní to dosti drsně, ale my si vůbec neuvědomujeme ten „Islámský exodus“, který se momentálně děje. S  rychlostí přílivu uprchlíků a zbabělců a se stupidní přistěhovaleckou politikou EU skončíme velice špatně. Je humanismus a humanismus…Humanismus, který povede k zničení světa je jen populismus, tak snad si to všichni ti velice dobře placení politici z EU uvědomí a přestanou být tak krátkozrací, nebo diplomatičtí?...

Strach z běženců, strach z křivé víry: Islámu

Ano, bojím se přílivu běženců ze středního východu, protože vím, že se mezi nimi musí skrývat i nebezpeční lidé. Je to možná jen zlomek procenta, ale je jisté, že tam jsou. ČR je tak trochu „naštěstí“, jen přestupní stanicí, páč ti kluci ušatí islámští míří za svými příbuznými do Anglie či do Německa, aspoň tak tvrdí... Ale ani tam už je nechtějí a je to vlastně dobře pochopitelné, zvláště z pohledu občana...zase ale otázka zní: bude se nás někdo ptát?….

Za vše může Bed Religion

Myslím, že existuje i hudební skupina Bad Religion a znamená to Zlé náboženství. Pro mě je Bad Religion jednoznačně Islám. Tedy víra, která může za všechny výraznější konflikty v posledních asi 30 letech nejen v oblasti Orientu, nemluvě o historii a zvráceném Muhamadovi. Ať už je to v Africe, v orientálním srdci nebo v  deštných pralesech, každá víra ve smyšleného boha, nebo dokonce v jakéhosi pochybného a násilného proroka, je prostě Bad Religion. Něco ošklivého, co snad už za 100 let nebude. Snad se společnost vyvine trochu více i na tom bolavém komunistickém východě a krvavém nábožensky zcela zaslepeném, nevávistném Středním východě. Je to ale vůbec možné? Dokud budou lidé hloupí a bohužel paradoxně i věřící, tak nikoliv!

Snad jednou za tisíc let

Dokud bude lidi ovládat vybájená či dokonce lživá víra, ať už v cokoliv, naše společnost se nepohne kupředu. Je jen otázkou, za kolik století, nebo spíše tisíciletí, zmoudří i "kučeraví islamáci". Oni to zatím neví a neví to ani křesťané, ale všechny víry jednou nebudou. Jednou možná skutečně poznáme, jak to bylo s naším stvořením či genetickým vylepšením, a že za to nemohl ani Ježíš, ani Abrahám, ani zlotřilý vynálezce Islámu-Lupič Mohamed.

Jinak řečeno, kdyby se z každého úchylného i výjimečně neúchylného mnicha stal vědec, tak by byl svět asi trošku jinde a dále. Ale dosti zlosti, co bude za sto let stejně neuvidím. Jen mě mrzí, že EU, rádoby silná globální organizace, či co to je, v poslední době ukazuje jen své slabosti, ať už hovoříme o Putinovi nebo o Islámské hrozbě. To nás budou radši šikanovat s Romales, kteří se tu mají jako pašata v žitě, ale o tom ti "eubyrokraté" taky moc neví. Nebo ví, ale nechtějí to vidět a znát. Svět spěje pomalu, ale jistě k zániku a víte proč?

Protože politika čo-vole !

 

Na na závěr malou myšlenečku: Jediné, co brzdí naši společnost a svět, je nábožensky rudý květ..

tak snad za sto, dvě stě, tisíc let...