Potěmkinovský dýchánek dvou komoušů v čapím hnízdě neřesti

30.04.2016 20:44

Přiznám se, že už jsem rezignoval na glosování a nadávání na politiku, protože to nemá moc efekt, nebo možná proto, že mi za to ta hovada nestojí. Byl jsem ale prudce probuzen z letargie, když jsem spatřil, co zase peče Babiš s Bramborovým prezidentem. To, co se událo v Čapím hnízdě Andreje Babiše, byla jednoduše ukázka setkání dvou zasloužilých komunistů, kteří milují Rusko, vůbec jim nevadí tyran Putin, ba naopak se s ním paktují, kšeftování s Čínou považují za prioritu, a především předvedli nechutné divadlo, režírované bohatým Babišem, který si snad myslí, že tímto zase oblbne společnost. Jsem si jistý, že oblbne lúzu, hloupý lid, díky němuž se dostal Zemák k moci, ale jistě neoblbne Pražské kavárny. Apropo, Pražské kavárny: fandím vám. "Smajlík"

Zemana volí lúza

Bohužel jen ti inteligenthnějš si uvědomují, co se děje, lúza zůstane lůzou. Je až s podivem, kolik lidí z našich luhů a hájů se chce vrátit do totalitní minulosti. Přál bych jim to, ale nedejbože, aby se skutečně navrátila tyranie. Politici typu Zemák a Uriáš Babiš jsou nepochybně právě převozníky na Východ, přes řeku Evropa...kam snad nechceme..nebo jo?

A nechyběly ani veřejné úplatky:

Ty Milouš nejraději. Zpočátku se tváří ostentativně, na konec však vždy přijme. Kolik už asi má tento šikovný prezident na kontě? Kolik již dostal od miliardářů, kterým domlouvá kšefty na východě? Probuďte se! I Vy, lidé z lúzy, skončeme ty hrůzy. 

Setněme hlavy pohlavárů, vraťme do země zase demokracii bez svárů a "alzheimerovských čárů márů"! Ave Pathos! Havle, kde jsi? V nebi? My tě kurva potřebujem, neboť Zemák ohrožuje demokracii a chce nás vrátit do doby temna a ďáběl jménem Babiš mu to šeptá. 

Možná jste si i vy všimli, jak si Zemák tyká s některými nejbohatšími lidmi v Evropě. Andrejko, ten náš milovaný Ugroslovočech, který ovšem neumí spisovně ani jedním z jmenovaných jazyků, nemá evidentně v případě čapího hnizda neřesti čisté svědomí. A proto uspořádal tento skutečně trapný dýchánek dětem a s dědkem, naším senilním prezidentem, který už evidentně neví co mluví, neví co dělá a vidí se v bohatém důchodě na Vysočině, s Becherem a miliony v kapse.. 

Potěmkinova vesnice jako vyšitá!

Pozn: co všechny ty kauzy na hradě? co Forejt? co Mlynář? co pasák vepřů a ovcí Ovčáček? Kam se ty kauzy poděly? Proč se všechno zametá pod koberec? A je toho mnohem víc: Rath, Topolánek, již mrtvý Gross, Babiš- agent Bureš, Zeman paktující se s komunisty a tyrany, Nečas a jeho Harpie, absolutní politická nekultura, nástup rusistů a oligarchů k moci, nezájem občanů, tupá lúza volící Zemáka, atakdále, prostě svinstvo jménem politika a lidská blbost. 

Neusněme na vavřínech, uvědomme si, že hlupáky volí hlupáci, zemany volí tuzemáci, co nemají práci a rádi se vrací. Kam? K frontám na banán..