2500 mešit, 2500 hrozeb

18.11.2015 16:50

2500 mešit, nacházejících se na Francouzském území (sakra, těch ale je..), se spojilo a vytvořily jakousi deklaraci o tom, že uznávají Francii a hodlají se přizpůsobit zdejšímu žití. Co to ale znamená? Zřejmě jen strach z vyhoštění, strach umírněných, přesto islamistů, o živobytí. Jako Evropané si musíme uvědomit jednu věc: že Angela s Hollandem umožnili ono výraznější teroristické násilí, které se v současnosti děje. A proč to umožnili? 

Za vše může přizdisráčská euro politika Angely a Hollanda

Protože jsou alibisté a "europopulisté" a nechápou, jako většina politiků, lidskou skutečnost. A ta je taková, že Evropané se bojí. Bojí se Islámu, bojí se přistěhovalců, bojí se zlého náboženství, které plodí jen krev a nenávist. To Holland, ten přizdisráč, může svou neaktivitou a populistickým alibismem za vlnu islamáků, co se valí do Evropy a potažmo i za nové a nové terorácké útoky ve Francii. Věřím v to, že Angela rozhodně nemá klidné spaní, a snad jí konečně dochází, jaký to odšpuntovala hrozný špunt. Ona je hlavním důvodem toho, co se nyní děje a už to jednoznačně nezvládá. 

Udělala globálně fatální chybu, když umožnila exodus islámského teroru. V každé stovce přistěhovalců z blízkého východu se skrývá minimálně, zde zdůraznuji minimálně, jeden potenciální, či rovnou kompletní a hotový terorák. To je pravda, a jsem ještě velice mírný. Když si tedy do Evropy vpustíme oněch deklarovaných cca 5 milionů islamáků odkudkoliv, vzniká nevyhnutelné nebezpečí, že z nich asi 50 tisíc budou nebezpeční pro evropskou společnost a každý z nich může zabít přiblble nesmyslným sebevražedným útokem až stovky neviných civilistů.

Zahodit euro populismus

Tak proč? Proč to Angela a Holland, kterému snad konečně dochází, jakou píčovinu udělali, jsou stále tak hloupí a populističtí. Snad pařížský masakr pomůže a probudí ty evropské politické tupce. Ono opravdu musíte člověka praštit palicí, aby si uvědomil, že se děje násilí v jeho sousedství, či rovnou v jeho vlasti. Pokud do Evropy pustíme statisíce těchto potenciálních masových vrahů, uděláme tu největší historickou chybu. Ale co, zeptejte se lidí, ti mají na přistěhovalectví poněkud jiný názor než politikvové, kteří jsou ukryti ve svých luxusních rezidencích, a s tím, co se děje na ulicích, nemají absolutně žádný kontakt. Ani nechtějí mít. Hlavně, když se pěstuje tupý a nesmyslný humanismus, který ovšem znamená pouze demagogii a nevyhnutelný konec civilizovaného světa. Ne, Islám nemá s civilizovaností nic společného, a to nemluvím jen o fanaticích. Ještě jinak: toto náboženství je dokonalým podhoubím pro terorismus. Dokud bude Islám, bude i teror, neboť ten k němu někdy skrytě, jindy velmi okatě vybízí.